Dr. Berta Csongor – vadászmester

Dr. Berta Csongor – vadászmester

Nagylengyeli Olajbányász Vadásztársaság

Partnereink

2013-12-10 | Hozzászólások kikapcsolva

Szakmai partnerek

 Nagylengyeli Olajbányász Vadásztársaság
A társaság alakuláskori területén már az 1930-as és az 1940-es években is folyt szervezett vadászat. Becsvölgyén, Nagylengyelben, Nován, Gutorföldén, Zalatárnokon is működött vadásztársaság. Nevük vagy a községhez, vagy a tájegységhez kapcsolódott. Volt Göcsej Vt., Felsőgöcsej Vt., Beregvölgyi Vt. vagy Zalatárnoki Vt. elnevezésű társaság. Az egyesületek újra szervezését követően alakultak a megyében ismét vadásztársaságok, jellemzően apróvadas jelleggel, az 1950-es évek második felében. A Nagylengyeli Olajbányász Vadásztársaságot a Nagylengyeli Kőolajtermelő Vállalat 1959. évben alapította. Területe megalakulásakor 24.600 kh. Székhelye Gellénháza. A társaság első elnöke Gelencsér Pál, aki egyben tagja volt a MAVOSZ Zala Megyei Választmányának. A terület apróvadas jellegű, a tag létszáma az 1960/61-es vadászati évben 42 fő volt.Vadászházuk, Barlahida külterületén vásárolt családi ház volt.

Egyéb partnerek

Zalaegerszegi Fogorvos – Dr. Berta Csongor
Berta doktor egyetemi tanulmányait a Pécsi Orvostudományi Egyetem fogorvosi karán végezte 1988-ban. Ezt követően a Zala Megyei kórház fogászatán dolgozott, ahol az idősebb, képzett kollégáktól tanulta el a szakma gyakorlati fogásait. Már a pályája elején a minőségi munka és a naprakész szakmai ismeretek voltak a legfontosabbak. 1990-ben a Semmelweis Egyetemen szerezte meg a Fog- és Szájbetegségek szakorvosi képesítését. A szakvizsga megszerzése után továbbra is a kórház fogászatán dolgozott, mellette kezdte el a magánorvosi praxist, valamint német és holland szakmai tapasztalatokkal bővítette ismereteit. 1993-tól magánpraxist folytat Zalaegerszegen, később Szombathelyen, ahol egy fogászati centrum fogorvosaként dolgozott.

Keresőoptimalizálás
A keresőoptimalizálás célja, hogy javítsa egy honlap helyét a találati listákon, ezzel is növelve annak látogatottságát, esetleges forgalmát. Ez nem csak egyszeri művelet, több művelet együttes hatása, mely folyamatos odafigyelést és aktualitást igényel.

Webáruház készítés, bérlés
Nyissa meg Ön is nálunk professzionális webáruházát, mely a nap 24 órájában áll rendelkezésére. Célunk, hogy kedvező áron biztosítsunk olyan minőségi szolgáltatást, melyet máshol évente több tízezrekért kínálnak a webáruházat üzemeltető, illetve a szolgáltatást igénybe venni kívánó vállalkozóknak és vállalatoknak, valamint kisebb vállalkozásoknak is biztosítani szeretnénk, hogy piacképes, modern szolgáltatással jelenjenek meg az interneten.

Weboldal készítés
Napjainkban az legjobb és legsikeresebb megoldás, hogy cége lehetőségét kiszélesítse és ezzel új ablakokat nyisson a világra, a weboldal. Egy szépen, igényesen elkészített és megfelelő tartalommal ellátott honlap, nem csak a vásárlók, de a konkurencia szemében is nagy presztízsértékkel bír, mindemellett természetesen növeli az Ön sikerességét mind a szolgáltatás-, mind a termékpiacon, cége profiljától függően.

Laptop javítás és Számítógép javítás
A Gyors Szerviz fő tevékenysége laptop-notebook számítógépek javítása, karbantartása és hardveres bővítése. Laptop alkatrész árusítás (új és használt egyaránt), továbbá a használt laptop eladás is szolgáltatásaink részét képezik. Keresse szakembereinket, szeretettel várjuk ügyfeleink között!